RETURN TO HOME PAGE

Imagini impecabile pentru magazinul tău online - în 3 zile!

 


profile

1. TRIMITI PRODUSELE
Trimite-ne produsele prin curier. Este cea mai rapidă și sigură metodă. Alternativ, putem ridica noi de la sediul tău dacă funcționezi în București, Ilfov, Ialomița, Prahova sau Buzău. Simplu, păstrând toate măsurile de siguranță, în contextul impus de prevenirea răspândirii Covid-19.

more

2. LE FOTOGRAFIEM
Echipa Total Image fotografiază produsele tale atât din unghiul cel mai flatant, cât și din unghiul cel mai util. Pentru ca fotografiile produselor tale să fie acceptate de magazinele online, platforme de revânzare sau site-uri afiliate, aceastea trebuie să răspundă unor cerințe tehnice specifice. Fotografii și editorii noștri se asigură că toate cerințele sunt respectate astfel încât să susțină procesele de marketing și vânzare. Prin imaginile de produs bine realizate, milioane de oameni au acces la informații utile despre produse și branduri.

more

3. PRIMESTI FOTOGRAFIILE SI PRODUSELE
De îndată ce sesiunea foto este finalizată și ne asigurăm că toate cerințe tehnice sunt respectate, poți descărca fotografiile de pe site-ul nostru unde vei avea o pagina privată. Vei putea să începi să îți promovezi produsele și să vinzi online.

more


CONTACT

Telefon: 0723534534
sau
trimite un mesaj